Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13sep 2024
Soundhealing

Sharonna Yoga
Nieuw Vennep

Vrijdag 13 september is er een muzikale avond waarbij we de diepe ontspannende en helende werking van o.a. de klankschalen gaan ervaren. Een bijzondere avond om even helemaal bij jezelf te komen, lichaam en geest te ontladen, herstellen en resetten

Sharonna Yoga is verhuisd! Vrijdag 13 september is er een Soundhealing op de nieuwe locatie in Nieuw-Vennep. Kom het nieuwe seizoen met me starten in deze mooie ruimte in Het Ontmoetingscentrum. 

Beleef een bijzondere muzikale avond en hele fijne manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Het is de kans om naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam en de diepere lagen. Soundhealing is heling door middel van muziek, instrumenten, klanken, en dus ook energie, vibraties en frequenties. De vibratie van de klanken openen de energiebanen in het lichaam, waardoor vitaliteit en energie toenemen! De klanken van de verschillende instrumenten zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend.

We beginnen met enkele eenvoudige, meditatieve yoga-, en ademoefeningen. Zingen een mantra en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Om je dieper in je innerlijke reis te begeleiden word je tijdens de ontspanning aangeraakt door de liefdevolle, helende handen van Lorenna. Na afloop is er thee met wat lekkers. 

"Sharonne bespeelt Tibetaanse en kristallen klankschalen, sjamanendrum, monochord,hang, sansula, koshi's, gong, chimes en meer. Ze begeleidt mantra's op het harmonium en ukelele". 

Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom! 

Liefs Sharonne.

 

Informatie

13 sep 2024
19.30 - 21.00
30,00
Maximaal 18 deelnemers.

Waar?

Het Ontmoetingscentrum
Elemastraat 65
Nieuw Vennep

Contact

Soundhealing