25okt 2024
Reiki I Cursus

Sharonna Yoga
Rijsenhout

Tijdens de Reiki cursus leer je om de energie en gevoeligheid die je al in je hebt met positieve intentie te sturen. Een prachtige en simpele methode om je trilling te verhogen en jezelf en de ander te helpen kalmeren, ontspannen en helen.

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen en jezelf of anderen te helpen helen en aarden. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en anderen helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

Max 4 deelnemers. 

Lokatie; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Zijn, Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;  25/26 oktober. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat & lunch.

Reiki II; 22/23 november. Kosten €260 incl. btw, lesmateriaal, certificaat & lunch.

Vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. 

 

Informatie

25 okt 2024 t/m 26 okt 2024
19.00 - 14.00
230,00 incl btw. lesmateriaal, certificaat, hapjes & drank.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen
Bennebroekerweg 2
Rijsenhout

Contact

Reiki I Cursus