27okt 2024
Dag van de stilte

Villa Vijf33
Vijfhuizen

Ervaar de stilte in jezelf, in de stilte in Villa Vijf 33 in Vijfhuizen. Ontvangst met thee, een kaart trekken, een rustig gesprek, hypnose sessies, individuele mini-sessies familieopstellingen, labyrint lopen, ingebakerd worden.

Villa Vijf33 doet op 27 oktober 2024, de zondag waarop de wintertijd ingaat, mee met de Dag van de stilte.

Wij openen onze deuren voor deelnemers aan diverse activiteiten, aangeboden door verschillende mensen, waarin stilte centraal staat. Je bent welkom om gratis mee te doen.

Vanaf 11.00 uur inloop, de thee staat klaar, je kunt een kaart trekken, neuzen in onze bibliotheek, in de tuin verwijlen.

11.00-12.00 uur - symbolenreis, workshop met Anke Krohn, hypnotherapeute, powerfulhypnosis

12.30-13.00 uur, 13.15-13.45 uur, 14.00-14.30 uur. - Individuele sessies Lijfkrachtherstel met Anke Krohn, hypnotherapeute

Voor de activiteiten van Anke kun je je vooraf aanmelden, infopowerfulhypnosis

13.00-16.00 uur - Mia Macke, constellations-at-work , begeleidt individuele mini-sessies familieopstellingen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Als het moet gebeuren, is er gewoon een plek voor je.

13.00-16.00 uur - labyrint lopen.

's Avonds inbakeren door Michelle Bannink, energiewerk en paardengids, bestable/

dagvandestilte/ 

 

Informatie

27 okt 2024 | plus avond activiteit
11.00 - 16.00
0,00

Waar?

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
2141 AK Vijfhuizen

Dag van de stilte

Wat doe ik nog meer?

Constellations at work
Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen
Constellations at work
Vijfhuizen
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.
Constellations at work
29okt
Workshop
Familieopstellingen
Constellations at work
Vijfhuizen
Vanuit een issue uit je dagelijks leven maakt een opstelling zichtbaar en voelbaar wat de onderliggende dynamiek is. Je krijgt inzicht in de pijn uit je eigen leven, van je voorouders, of uit een vorig leven, en er vindt heling plaats.
Villa Vijf33
19okt
Cursus
Neigong
Villa Vijf33
Vijfhuizen
English spoken workshop. Neigong verwijst naar een reeks interne veranderingen die een beoefenaar doormaakt bij het volgen van het pad naar Dao, te bereiken door oefeningen zoals Qigong of tai chi. De voertaal tijdens deze 2-daagse is Engels.
Constellations at work
10dec
Workshop
Familieopstellingen
Constellations at work
Vijfhuizen
Vanuit een issue uit je dagelijks leven maakt een opstelling zichtbaar en voelbaar wat de onderliggende dynamiek is. Je krijgt inzicht in de pijn uit je eigen leven of van je voorouders, of uit een vorig leven, en er vindt heling plaats.
Villa Vijf33
Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33
Villa Vijf33
Vijfhuizen
In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.